Highstage är ett PLM-verktyg utvecklat för dig

Nu finns ett alternativ som kombinerar snabbhet och flexibilitet. Highstage är uppbyggt på ett unikt sätt, vilket gör att vi snabbt kan skapa ett skräddarsytt system för att få järnkoll på BOM-listor, livscykel, kvalitet och dokumentation - till en kostnad som är rimlig även för mindre företag.

Vi finns nära er. Highstage är utvecklat i Norden. Vi talar ert språk, och förstår era behov.

Highstage är anpassningsbart och användare älskar det. Äntligen ett PLM-verktyg som är så enkelt att alla använder det.

Kom igång snabbt, väx när det behövs. Highstage är modulärt och kan implementeras stegvis.

Molnets baksida

Idag är vi vana vid cloud-baserade IT-verktyg där man skapar ett konto online. Och visst är det trevligt att få tillgång till ett nytt verktyg på några minuter.

Problemet när det gäller PLM-verktyg är att den typen av system försöker täcka allas behov med en generell lösning. Efter hand upptäcker du fler och fler begränsningar.

Funktioner som är viktiga för dig hamnar lågt på utvecklarnas priolista, och kan ta åratal att få in i systemet. Samtidigt utvecklas ny funktionalitet – som du kanske inte ens behöver.

I och med att PLM-verktyget inte är anpassat för er verksamhet, och innehåller funktioner som inte används, tycker dina medarbetare att det är för komplicerat. Användandet blir lågt, och PLM ses som ett nödvändigt ont i organisationen.

Vad är alternativet?

Med Highstage slipper du bry dig om vad andra företag vill ha för funktioner i ett PLM-verktyg. Istället kan du fokusera på vad du själv behöver.

Highstage har skapat något unikt: ett verktyg som enkelt kan anpassas, UTAN att det krävs mängder av konsulttimmar. Nu kanske vi blir väl tekniska – hemligheten bakom detta är ett konfigurerbart lager som ligger utanpå själva kärnan. Ändringar går blixtsnabbt. Det är dessutom så enkelt att många av våra kunder vidareutvecklar Highstage helt på egen hand.

En vanlig nackdel med ett anpassat system, är att det är svårt att uppgradera till nya versioner. Med Highstage? Inga problem. Eftersom Highstage anpassas utan att förändra själva kärnan kan uppgraderingar göras helt smärtfritt.

Tack vare att Highstage är gjort för er verksamhet är användarna nöjda. Det blir enklare att använda systemet än att inte göra det. Ni får full kontroll på era produkter, komponenter, arbetsflöden och dokumentation.

Er projektledare och utvecklingschef kommer vara extra glada – men Highstage är ett verktyg som gör nytta för alla i företaget.

”Kan inte alla bara jobba på samma sätt?”

Vår största lärdom under mer än ett decennium av PLM-implementationer är att alla företag är olika, och har olika behov. Med Highstage behöver du inte förändra dig för att passa in i ett system. Vi anpassar systemet till dig, och du kan växa med det – och bygga starkare och starkare support för dina processer och arbetssätt.

Highstage historia

Detta är berättelsen om Sven Andersen, och berättelsen om Highstage. Sven bodde tidigare i Stockholm och arbetade i telekom-branschen. Projektet han drev var stort och komplicerat. Verksamheten var i behov av ett verktyg – ett system som kunde hålla reda på alla komponenter under deras livscykel, och knyta in relaterad dokumentation. En upphandling påbörjades.

Systemupphandling är ett dyrt, komplext och långvarigt projekt som medför höga risker. Det var en utmaning att nå konsensus vad gäller krav, samt val av system och leverantör. Komplexiteten hos marknadens PLM-system var chockerande. Samtidigt saknades nödvändig funktionalitet – som till exempel välfungerande dokumenthantering.

En bit in i upphandlingen uppstod en global recession och företaget hamnade i ekonomisk kris. Projektet stoppades. Utifrån de lärdomar organisationen dragit stod det klart: enda sättet att lyckas var att själva skapa ett enkelt PLM-system.

Highstage är det användarvänliga PLM-verktyget som utvecklats för nordiska organisationer. Med andra ord: enkelt, effektivt, flexibelt och professionellt.

Sven, som från början är elektronikingenjör, berättar: “När jag kommer ut till kunder idag ser jag samma sorts press: det är problem med att hitta rätt version av dokument, kvalitetsproblem, och felleveranser. Jag står på användarnas sida för att minska stressen i organisationen. Vi på Highstage älskar ingenjörer, och ingenjörer älskar oss.”

Du kanske undrar hur det gick för bolaget Sven arbetade på? De använder Highstage än idag, och är mycket nöjda.

Kom igång med Highstage

Kontakta oss för ett kostnadsfritt webbmöte där vi kartlägger era behov.

Vi presenterar en lösning som passar för er. Highstage är uppbyggt modulärt, och kan anpassas efter antal användare och era behov just idag.

Implementation. Vi tror på stegvis implementation så ni kan dra nytta av systemet så snart som möjligt. En snabb implementation kan göras på några veckor, beroende på hur mycket data ni har idag.

Få kostnadsfri rådgivning om PLM

Boka en demo!

Vi är experter och guidar er gärna på er PLM-resa.

    Kontakta oss idag för ett webmöte där vi berättar mer.

    Boka en demo!